Conectează-te:

Termeni și condiții

Accesul si utilizarea site-ului www.planetprogram.org (denumit in continuare „Site-ul Planet Program”) precum si informatiile, materialele, produsele si serviciile disponibile prin intermediul site-ului Planet Program sunt supuse acestor termeni de utilizare (“Termeni de utilizare a Site-ului”).

Termenii de utilizare a Site-ului pot fi actualizati din timp in timp. Versiuni actualizate vor fi postate pe site-ul Planet Program si sunt aplicabile imediat. Cand folositi site-ul Planet Program ar trebui sa verificati periodic daca Termenii de utilizare a Site-ului au fost actualizati sau modificati.

Site-ul Planet Program ofera informatii despre Planet Program si serviciile Planet Program si este destinat numai pentru utilizare din si in Romania, si are la baza legile aplicabile in Romania. Planet Program isi declina orice raspundere si responsabilitate pentru utilizarea site-ului Planet Program din alte tari.

Parti ale site-ului Planet Program protejate de parola

Partile protejate de parola ale site-ului Planet Program sunt destinate exclusiv pentru membrii Planet Program, autentificati si logati pe site prin formularul de logare.

Va rugam sa retineti: parolele nu trebuie furnizate unor terte parti si trebuie sa fie protejate impotriva accesului neautorizat. Daca veti constata orice utilizare neautorizata a parolei dumneavoastra, ar trebui sa notificati imediat Planet Program. Planet Program declina orice raspundere si responsabilitate pentru prejudiciile cauzate ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a parolelor.

Declaratia si Politica de confidentialitate Planet Program

Toate datele cu caracter personal furnizate catre Planet Program in timp ce utilizati Site-ul Planet Program vor fi prelucrate în conformitate cu Politica de Confidentialitate a Site-ului.

Toate informatiile furnizate catre Planet Program in timpul utilizarii Site-ului Planet Program trebuie sa fie corecte, complete si de actualitate. Daca avem motive sa credem ca informatiile furnizate sunt incorecte, incomplete sau depasite, accesul la Site-ul Planet Program poate fi limitat sau blocat.

Drepturile de autor si utilizarea materialelor de pe site-ul Planet Program

Site-ul Planet Program si materialele puse la dispozitie pe Site-ul Planet Program sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuala, inclusiv denumirile comerciale, drepturile de autor si marci comerciale, inclusiv numele „Planet Program” si logo-ul Planet Program, si sunt detinute de catre Planet Program sau sunt utilizate de catre Planet Program in temeiul unei licente sau cu permisiunea proprietarului pentru aceste drepturi. Materialele protejate de drepturi de proprietate intelectuala includ designul, prezentarea, imaginea, aspectul, grafica, fotografii, imagini, articole, testimoniale si alte materiale disponibile pe site-ul Planet Program (numite „Materialele Site-ulu”).

Materialele Site-ului pot fi reproduse, distribuite, publicate sau prezentate public pe baza unui acord prealabil scris din partea Planet Program. In cazul in care aveti intrebari suplimentare cu privire la utilizarea Materialelor Site-ului, va rugam sa ne contactati prin meniul „Contact” sau la adresa de email office@planetprogram.org.

Materialele Planet Program respecta POLITICA EUROPEANA A MATERIALELOR AUXILIARE DE AFACERI AMWAY.

Dreptul de a utiliza partile protejate de parola de pe Site-ul Planet Program in calitate de membru Planet Program se termina in cazul nerespectarii “Politicii de Confidentialitate”, a “Termenilor si Conditiilor”, daca nu mai faceti parte din Planet Program cat si in cazul excluderii din Planet Program, fara a fi nevoie de orice actiuni suplimentare din partea Planet Program. In caz de incetare a colaborarii, Planet Program trebuie sa stearga sau sa distruga toate materiale tiparite, copiate, sau stocate, cu exceptia cazului in care acestea trebuie sa fie pastrate conform cerintelor legale.

Link-uri catre alte site-uri

Pe site-ul Planet Program pot exista link-uri catre alte site-uri care nu sunt sub controlul nostru. Noi nu suntem raspunzatori pentru informatiile sau materialele puse la dispozitie de catre site-urile unor terte parti. Va recomandam sa cititi termenii de utilizare si declaratiile de confidentialitate ale tuturor site-urilor terte inainte de a folosi astfel de site-uri sau de a trimite date personale sau orice alte informatii pe sau prin intermediul acestor site-uri.

Link-uri de la alte site-uri catre site-ul Planet Program

Inserarea de link-uri de la site-ul web al tertilor la www.planetprogram.org necesita acordul prealabil scris al Planet Program. Daca doriti sa aveti link de pe alte site-uri catre site-ul Planet Program, va rugam sa ne contactati prin meniul „Contact” sau la adresa de email office@planetprogram.org.

Limitarea raspunderii, exonerarea de raspundere de garantii si acordarea de despagubiri

Ca o consecinta a legislatiei in vigoare, Planet Program nu va fi raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, subsidiare sau alt fel, inclusiv, dar nu limitat la pagube materiale, pierderi de utilizare, pierderi de afaceri, pierderi economice, pierderi de date sau pierderea de profituri, care decurg din sau in legatura cu utilizarea sau accesul, sau incapacitatea de a utiliza sau accesa site-ul Planet Program sau continutul sau.

Planet Program va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura ca informatiile si materialele oferite pe acest website sunt corecte. Cu toate acestea, Planet Program nu poate garanta acuratetea tuturor informatiilor si materialelor si nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru acuratetea, integritatea sau autenticitatea informatiilor si materialelor continute pe acest site. Noi nu garantam ca functionarea acestui Site va fi neintrerupta sau fara erori, sau ca acest Site este liber de virusi sau alte componente care pot fi daunatoare pentru echipament sau software. Planet Program nu garanteaza ca Site-ul Planet Program va fi compatibil cu echipamentele si software-ul folosit de dumneavoastra si nu garanteaza ca Site-ul Planet Program va fi disponibil tot timpul sau in orice moment specific.

Sunteti de acord sa despagubiti, protejati Planet Program de orice paguba sau pierdere, fie legate de incalcarea de catre dumneavoastra a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului sau utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ul Planet Program.

Restrictionarea sau blocarea accesului pe site-ul Planet Program datorita incalcarii Termenilor de utilizare a Site-ului

In caz de incalcare a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului, in special in cazul utilizarii Site-ului Planet Program sau a elementelor individuale ale Site-ului Planet Program in alte scopuri decat cele prevazute, accesul la Site-ul Planet Program poate fi restrictionat sau blocat.

Planet Program isi rezerva, in general, dreptul de a modifica partial sau integral, bloca, sau intrerupe Site-ul Planet Program sau continutul sau in orice moment si pentru orice motiv.

Clauza de separabilitate

In cazul in care una din prevederile acestor Termeni de Utilizare a Site-ului va deveni invalida sau va fi declarata nula de catre o instanta, acest lucru nu va afecta valabilitatea celorlalti termeni.

Alegerea Legilor, Jurisdictiei si Locului de desfasurare

Utilizarea Site-ului Planet Program si a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului sunt reglementate de legislatia din Romania. Cu exceptia cazului in care legea nu prevede altfel, instantele din Romania au jurisdictie exclusiva si dreptul de a stabili locul de desfasurare pentru orice litigii care decurg din sau in legatura cu utilizarea Site-ului Planet Program sau acestor Termeni de Utilizare a Site-ului.

Copyright © 2015 Planet Program. Website by Onemadlab.