Conectează-te:
Înapoi la articole
10 ian. 2015 Dezvoltare personală —

Primul pas spre un viitor strălucit

Fiecare dintre noi pornim în viața adultă cu anumite scopuri, anumite vise de urmat, și la început viitorul pare într-adevăr luminos. Dar fiecare pas nesigur și fiecare dezamăgire ne slăbește strălucirea visului – până în punctul în care ajungem să uităm care a fost motivația cu care am început să facem un anume lucru.

Avem senzația că visul ne-a părăsit, pentru că, în lumina experienței pe care o acumulăm, el nu mai pare realist și realizabil. Însă adevărul e cu totul altul – noi ne abandonăm visele, pentru că nu mai avem încredere că le-am putea împlini.

La începuturile a ceea ce urma să devină marea familie Planet Program, nici noi nu știam cum va arăta drumul spre îndeplinirea unui vis care ne ghidase pașii de multă vreme. Dar aveam încredere, aveam speranță și nu ne îndoiam că vom ajunge acolo unde dorim – acolo unde ne e dat să fim. Împreună cu îndrumătorii noștri, Albert Schermacher și Beatrice Rinalda, pe care îi păstrăm și astăzi vii în amintirea noastră și cărora le vom fi mereu recunoscători, am pus bazele sistemului Planet Program în România – sistem inițiat de Albert Schermacher pentru oamenii în care a continuat să creadă și pe care i-a ajutat până în ultima clipă.

Anii ne-au scos în cale foarte mulți oameni minunați, care, deși provin din medii diferite, au vârste și experiențe de viață diferite, sunt uniți de credința că succesul și împlinirea chiar sunt realizabile – ai nevoie doar de curaj, încredere și, dacă vrei să fii sigur de reușită, de oameni care îți arată cum să-ți folosești și îmbunătățești resursele native.

Viziunea Planet Program

Prin Planet Program, îți punem la dispoziție toate instrumentele care îți vor fi de folos în ascensiunea ta personală și profesională: de la seminarii unde vei învăța din experiența unor persoane cu multe realizări la activ, la materiale-suport diverse și la coaching pentru dezvoltarea ta. Fie că urmărești performanța în Network Marketing, fie că îți dorești să fii un lider mai bun în propria ta viață și carieră, sistemul de educare Planet Program te ajută să îți clădești ambițiile pe o fundație stabilă, reală.

Crezi că nu le poți avea pe toate în viață – și familie, și stabilitate financiară, și libertate? Noi credem că poți, oricine ai fi. Dovada sunt chiar oamenii care folosesc acest gen de educație nonformală susținută de Planet Program. Ei au reușit, demonstrând astfel că se poate trăi și munci ALTFEL. Te invităm să-i descoperi aici și, dacă ai hotărât să faci și tu acel prim pas spre viața la care visezi, să te alături lor și nouă.

Ileana & George Olaru

Copyright © 2015 Planet Program. Website by Onemadlab.