Conectează-te:
Înapoi la articole
09 ian. 2015 Povești de succes —

Mihaela și Eugen Corduneanu – Un deceniu de network marketing

familia-cordureanu-impact-planet-program

Suntem Mihaela și Eugen Corduneanu, de profesie economist, respectiv jurist. Înainte de a cunoaște oportunitatea Amway, aveam afacerea noastră clasică, prosperă, în care am pornit de la zero. Atunci nu puteam privi viitorul cu încredere, nu era predictibil, totul era relativ și nu era îndeajuns pentru stilul de viață pe care îl doream alături de George, fiul nostru.

Construim afacerea de network marketing de 11 ani, care au fost cei mai frumoși ani din viață. Am călătorit în locații exclusiviste, prin lume, alături de mentorii noștri și partenerii care acum ne sunt a doua familie.

Astăzi ne bucurăm de rezultatele eforturilor pe care le-am investit în afacerea noastră, pentru că secretele succesului le-am învățat de la mentorii noștri, Ileana și George Olaru, care au știut să ne influențeze și să ne dăruiască modelul dumnealor personal. Șansa noastră este că putem face parte din Sistemul Suport Planet Program, unde vedem cum să ne realizăm scopurile.

„Poți realiza tot ce îți dorești atâta timp cât crezi cu tărie în acel lucru.”

Am învățat că în viață, limita dintre succes și eșec este foarte fragilă, iar noi decidem unde vrem să fim. Depinde de noi dacă vrem să ne utilizăm întregul potențial: să creștem personal, să evoluăm, să ne schimbăm, pentru că, de fapt, aceasta este adevărata valoare a afacerii. Când vrei să realizezi ceva măreț în viață, îți fixezi scopuri mărețe, și când depui efortul necesar, rezultatele apar.

Copyright © 2015 Planet Program. Website by Onemadlab.