Conectează-te:
Înapoi la articole
03 feb. 2015 Povești de succes —

Albert Schermacher și Beatrice Rinalda

beatrice-rinalda-albert-schermacher-planetp-program„Putem să râdem și să plângem, dar în final trebuie să acceptăm realitatea. Singurele și cele mai fragile lucruri care rămân în urmă sunt VISELE. Cu litere mari. Pentru că ne pasă de ele. Le ducem cu noi, ne mai facem rost de câteva, mai pierdem câteva, ni se iau câteva, oferim altora câteva”.

Viața este plină de vise. Trebuie doar să găsim inițiativa necesară pentru a crea unul. Ali a fost unul dintre cei speciali, care știa cum să creeze vise în mințile și sufletele oamenilor. Și-a lăsat amprenta cu o avertizare: „Îndrăzniți să visați și luptați-vă până la ultima sulfare!” ”
(Ileana și George Olaru despre Albert Schermacher – fragment din „Trăiește! Pur și simplu” de Albert Schermacher)

Beatrice a fost profesoară, iar Albert manager de hotel. Aveau o viață confortabilă, dar totuși simțeau că ceva lipsește. Voiau să schimbe ceva, încă nu știau ce și nici cum.

Au început această afacere pentru a realiza trei țeluri în viață:

1. Să fie capabili să-și iubească viața pe care o trăiesc
2. Să fie înconjurați de oameni valoroși
3. Să ajungă la prosperitatea care le permite o viață lipsită de griji.

Beatrice a acceptat imediat ideea de afacere, dar Albert, nu. Îi părea că sună prea bine ca să poată fi adevărat. Mergând la întâlniri și cunoscând oameni cu rezultate în Network Marketing, afacerea a devenit pentru ei prioritatea numărul 1.

Albert și Beatrice au trăit viața pe care au visat-o, au fost părinți 100% pentru fiica lor, Viola, și i-au inspirat și sprijinit pe cei din jurul lor să-și atingă cele mai ambițioase scopuri în viață. Ei sunt dovada incontestabilă a realității următoare, în care fiecare dintre noi trebuie să avem curajul să credem:

Dacă muncești și ești concentrat pe visele tale, succesul este 100% calculabil.

Copyright © 2015 Planet Program. Website by Onemadlab.