Conectează-te:
Înapoi la articole
10 ian. 2015 Povești de succes —

George și Ileana Olaru – 20 ani de experiență in Formare de Lideri și Echipe

george-olaru-ileana-olaru-planet-program

Ca și absolventă de drept și militar de carieră, am reușit să ne conturăm o viață frumoasă și un confort financiar. Ne-am asociat cu Access Business Group, în ideea că astfel vom urca trepte care într-o viață obișnuită nu ne-ar fi fost accesibile, mai mult chiar, după ce am participat la câteva seminarii, am avut curajul să visăm, să ne stabilim obiective înalte pentru viață și, bineînțeles, am văzut și cum vom realiza aceste obiective folosind ca suport Sistemul Planet Program.

Definiția succesului poate fi una foarte personală și diferă de la individ la individ, în funcție de obiectivele pe care și le-a propus. În linii mari însă, succesul este mai degrabă o stare, reflectată în interior și la exterior. Mai mult, succesul nu e determinat de ceea ce obții atunci când ajungi la destinație, ci de ceea ce devii de-a lungul călătoriei (drumului). După ce i-am întâlnit pe Albert Schermacher și Beatrice Rinalda, nimic nu ni s-a mai părut greu sau imposibil de realizat. Încrederea ce ne-a fost transmisă n-a cunoscut limite, fapt pentru care calificările pentru nivelele de Platină, Smarald, Diamant și Diamant Executiv au fost doar o chestiune de timp.

Am văzut calitate, integritate, influență pozitivă și prietenie. Pe atunci nu ne-am dat seama cât de mult vom iubi acest lucru, însă acum, după atâția ani, ne emoționează mai mult ca oricând ceea ce facem. În momentul de față, ne face o deosebită plăcere să capacităm oameni în a observa multitudinea de posibilități existente și să-i îndemnăm să învețe să profite de ele.

Vine o vreme în care fiecare persoană trebuie să înceteze să fie ignorantă și să-și dea seama de ce are nevoie ca să meargă cu adevărat înainte. Participând la cea de-a 50-a aniversare alături de fondatorii Access Business Group și nivelele de Diamant și mai sus de pe tot globul, ne-a dat mai multă putere și încredere în viitor. Este genul de eveniment la care, dacă ești „norocos”, ai șansa sa participi o singură dată în viață.

Suntem mândri de alegerea pe care am făcut-o, de parteneriatul cu Access Business Group și de asocierea cu partenerii noștri. Avem cei mai minunați parteneri pe care viața ni i-ar fi putut scoate în cale vreodată.

Vă apreciem și vă iubim!

George și Ileana Olaru

Copyright © 2015 Planet Program. Website by Onemadlab.